За много хора и организации поддръжка на техния имот изисква отделянето на много време и ресурси и е свързано с ангажименти, които не винаги в забързаното ни ежедневие са на първо място. Нашата задача е именно да ви облекчим и да ви предложим богат набор от дейности и услуги, които да поддържат дома и офиса ви в отлично състояние.

     Фирма „Ивас Инженеринг“ представя на Вашето внимание своите услуги „Малък ремонт“ и „Личен майстор“, които Ви дават възможност на ваше разположение, по всяко удобно за Вас време да бъдат набор от компетентни майстори в областта на строително – ремонтните работи. Нашата идея е да улесним както домакинствата при поддръжка на апартамент или къща, така и да сътрудничим при отстраняването на възникнали проблеми в офис сгради, търговски обекти, учебни заведения, общи части и жилищни сгради, ресторанти и хотели.

     Услугата „Малък ремонт“ не се реализира на база месечен абонамент. Подходяща е за по – нови и запазени жилища или за клиенти, които не искат да се обвързват с месечни такси. Минимална цена за посещение е 60 лв. Тя включва услуги в рамките на до 1,5 часа. Всеки следващ час е 25 лв. Цял ден – 200 лв.

     За повече информация посетете нашия сайт: https://malkiremonti.bg/