Поддръжка / Личен майстор / Малки ремонти

 

     За много хора и организации поддръжка на техния имот изисква отделянето на много време и ресурси и е свързано с ангажименти, които не винаги в забързаното ни ежедневие са на първо място. Нашата задача е именно да ви облекчим и да ви предложим богат набор от дейности и услуги, които да поддържат дома и офиса ви в отлично състояние.

     Фирма „Ивас Инженеринг“ представя на Вашето внимание своите услуги „Малък ремонт“ и „Личен майстор“, които Ви дават възможност на ваше разположение, по всяко удобно за Вас време да бъдат набор от компетентни майстори в областта на строително – ремонтните работи. Нашата идея е да улесним както домакинствата при поддръжка на апартамент или къща, така и да сътрудничим при отстраняването на възникнали проблеми в офис сгради, търговски обекти, учебни заведения, общи части и жилищни сгради, ресторанти и хотели.

     Услугата „Личен майстор“ се реализира на база месечен абонамент от 30 лв. Срещу месечния абонамент Вие получавате безплатно заснемане на имота, проверка на състоянието на инсталации, шпакловки, мазилки, подове, тавани, настилки, облицовки, мебели, плочки. Изготвя се чертеж на имота и списък с предписания, категоризирани по спешност и с изготвени ценови оферти. Заедно със собственика се прави план за изпълнението им. Едно безплатно посещение в месеца в рамките на до 2 часа. 20% отстъпка от минималната цена за посещение и часовата ставка.

     Услугата „Малък ремонт“ не се реализира на база месечен абонамент. Подходяща е за по – нови и запазени жилища или за клиенти, които не искат да се обвързват с месечни такси. Минимална цена за посещение е 60 лв. Тя включва услуги в рамките на до 1,5 часа. Всеки следващ час е 25 лв. Цял ден – 200 лв.

     За повече информация посетете нашия сайт: https://malkiremonti.bg/