Интериорен дизайн 

Разгледайте галериите с наши 3D визуализации.
Сравнете проекта с неговата реализация.

     Интериорният дизайн е многопрофилна дейност, включваща едновременно креативни и технологични решения, с цел да се оформи дадено вътрешно пространство. Изготвянето на качествен интериорен проект се базира въз основа на баланса между функционалност и естетика.

     Нашият екип вярва, че уютът в един дом и добре съчетаната атмосфера на работното място рефлектират не само върху начина, по който всеки човек живее, работи и мисли, но и върху вътрешното му състояние. А и всички знаем добре познатата поговорка: “Здрав дух – здраво тяло!”.

     Ето защо екипът ни си поставя за цел да създава интериори, които не само изразяват същността на всеки клиент, но и в най – голяма сепен отразяват неговата личност и собствен стил.

     Така спазвайки фундаменталните правила за изграждането на едно жизнено пространство, съчетавайки ги с Вашите индивидуални вкусове и предпочитания, и примесвайки ги с нашите креативни идеи и предложения, не само ще внесем цвят във Вашето ежедневие, но и ще създадем Вашия уникален и изпълнен с красота, и уют свят.

     Интериорният дизайн е дълъг процес, който изисква внимателно подхождане към всяка една част от него.

     Ние разбираме, че всеки интериорен проект е уникален и може да изисква различни етапи и стъпки за изпълнение. Затова подхождаме индивидуално към всеки един проект, който разглеждаме самостоятелно и изготвяме персонализирано предложение за неговата реализация.

     Ритъмът на ежедневието в днешно време, не ни позволява да се наслаждаваме на дома си по начина, по който искаме. Забързаният начин на живот, за съжаление, довежда до прекарване на по-малко време в него. Затова хората искат това време да бъде изпълнено с прекрасни чувства и емоции, обгърнати в уют. Ето защо винаги се стремим към удовлетворяването на конкретните нужди и желания на нашите клиенти, като внимателно обсъждаме детайлно всяка една идея и изискване за проекта.

      Както всеки човек е индивидуална и уникална личност, така и интериорните проекти са индивидуални, уникални и различни. Поради тази причина работният процес може както да не премине през всички описани етапи, така и да изисква добавянето на нови стъпки, необходими само за Вашия проект!

     Освен самото създаване на интериорен проект Ви предлагаме и неговата пълна реализация до последния детайл. Изпълнение на абсолютно всички ремонтни дейности, производство и монтаж на мебели, закупуване и монтиране на електроуреди, осветителни тела, готови мебели, матраци и всякакви аксесоари, професионално почистване на обекта и др. Така Вие получавате комплексна услуга с гаранция за качество и изпълнение в договорения срок.

     Ако пък се нуждаете единствено от интериорен проект, можем да Ви предложим услугата авторски надзор, като така ние ще следим за правилното и качествено изпълнение на всички, съпътстващи реализирането на проекта, дейности.